Reacties & Aanbevelingen

INK Interiors, of beter gezegd Kirstin, weet waarvoor zij staat, maar natuurlijk is het altijd fijn om feedback van klanten, opdrachtgevers, samenwerkende partijen en/of leveranciers te ontvangen. Wil je ook iets kwijt?

Mail dit dan naar info@inkinteriors.nl

bekijk hier diverse feedbacks

interesse? neem contact op

Monuta Uitvaartzorg – Jetty Kruiter:
“Het werken met Kirstin is altijd plezierig. Samen met haar heb ik meerdere crematoria, uitvaartcentra en afscheidshuizen ingericht. Kirstin luistert goed naar de wensen en vertaalt die naar een passend interieurvoorstel in een bestaand pand of voor een verbouwing. Ze heeft een heel goed gevoel voor kleur en sfeer en vertaalt die naar de ruimten. En ook de samenwerking en communicatie met de meubelmaker en leveranciers verloopt vlot, deskundig, betrouwbaar en vooral menselijk. Iedere dag met plezier en een hele positieve energie!”

“Toen Kirstin bij ons kwam,  kwam er een warme persoonlijkheid binnen die ook op gepaste afstand bleef in onze rollen van klant en interieuradviseur.
Na een prettig en doeltreffend “aftasten” van onze wensen en de expertise van Kirstin kwam er al snel een mooi en passend ontwerp uit. De interesse in haar klanten helpt daar natuurlijk bij.
Verder hebben wij er voordeel van gehad dat Kirstin een goed netwerk om zich heen heeft van zeer vakkundige (toe)leveranciers.
Ook de reactie op telefoontjes en op mails was steeds passend en snel.
Kortom Kirstin zegt wat ze doen en ze doet wat ze zegt. Onze woning is mooi en comfortabel (her) ingericht: dank!”

“Wij hadden zoveel vragen tijdens de periode van ons nieuwbouwproject, maar Kirstin heeft ons daar helemaal doorheen geleid. Zonder haar hadden wij dit niet gered. Zij hielp ons bij het maken van alles keuzes, maar nog belangrijker: zij hield ons hieraan! Wij wilden nog weleens afwijken namelijk en dan zorgde zij dat we de eerder gekozen eenheid bleven volgen. Zonder spijt!”

“Je bent een topper; helder, open en transparant. Met mooie ideeën en goed gevoel voor wat de klant wil.”
Regiomanager Facilitair

“Ons probleem was dat wij alles mooi vonden en toen wij de sleutel kregen van ons appartement waren er zoveel invloeden en meningen van vrienden en wat we in tijdschriften en winkels zagen, dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Kirstin heeft ons geholpen onze stijl te vinden, wat wij mooi vinden en wat bij ons past. Later pas zagen wij haar slogan op haar site “from identity to interior”; die gaat zeker bij ons op! Onze identiteit vind je echt terug in ons interieur.”

“Ik kan dess Kirstins van harte aanbevelen! Bij de verbouwing van mijn nieuwe kantoorpand (Vera Welker Makelaar) is zij van grote waarde geweest. Ik herken haar kwaliteiten die in dit bericht worden beschreven. Bovendien verliep alles zeer soepel; goede communicatie, goede bereikbaarheid en maximale inzet. Kirstin, bedankt!”

Interieuradvies particulier: “Kirstin gaf ons advies op basis van een plattegrond van ons toekomstige huis. Zelf hadden we bijvoorbeeld een hele andere indeling met een aantal meubels die we mee wilden nemen in gedachten, maar ook een compleet andere kleur. Ook konden we zelf niet beslissen welke stijl het nu uiteindelijk moest worden. Moeiteloos nam ze ons mee in haar deskundige advies over de kleur, indeling, stijl, soorten meubels en verdere afwerking. Zonder twijfel zou ik bij een volgende verbouwing eerst Kirstin vragen met ons mee te denken!”

Feedback naar aanleiding van een pitch voor groot landelijk restylingsproject:
Professioneel, staat haar mannetje, weet waar zij het over heeft, open/betrouwbaar/loyaal, goed kunnen overbrengen/uitleggen/onderbouwen, daadkrachtig, meedenkend, doet wat ze zegt/kun je op bouwen.”
Door deze vaardigheden heeft deze organisatie gekozen voor dess Kirstins.

Bouwhof Zoetermeer (Histor kleurconsulent): “Kirstin is erg enthousiast, spontaan, goed verzorgd en kan goed met klanten overweg. Het was een geslaagd project en klanten vertrokken met blije gezichten. We kunnen haar dan ook niet anders dan met een 10 beoordelen!”

Restaurant:
“Reden waarom wij dit project door dess Kirstins uit laten voeren: naast kundigheid en kwaliteit, denkt zij mee met ons bedrijf. Wat willen wij uitstralen en hoe vertalen wij dit naar onze inrichting. De adviezen van Kirstin waren erg bruikbaar en hebben wij allemaal opgevolgd.”

Marloes Hemmelder – Fotografie:
“Graag wil ik Kirstin aanbevelen als interieurstylist. Wij werken al sinds 2010 zeer prettig samen aan diverse projecten, met uitstekende en succesvolle eindresultaten.
De communicatie met haar is altijd erg goed en duidelijk en ze komt altijd de afspraken en de gemaakte tijdsplanning na. Zij heeft oog voor details, waardoor de juiste harmonie en een fijne sfeer in ruimtes ontstaat. Daarnaast is ze erg sterk in het bewaren van overzicht tijdens projecten, dus ook voor grote projecten bent u bij haar aan het juiste adres”.

Interieur- en Kleuradvies:
“Wij weten niet of er meer mensen zo enthousiast worden van jouw interieuradviezen en dat ze gelijk alles aan gaan pakken? Wij wel in ieder geval.
Het resultaat is prachtig geworden en het geeft de gewenste warmte en rust. Wij zijn echt heel blij met jouw (kleur)advies!
Een aantal zaken moet nog geverfd worden en wij willen nog de geadviseerde bank en fauteuil aanschaffen. Maar daarna is het helemaal af en helemaal naar wens. Dit was zonder jouw goede adviezen niet gelukt.”

Peter Grundlehner – CEO Zavor Coffee Experience:
“Naar aanleiding van de eerdere uitwerking van Zavor Coffee Experience in Enschede, willen wij weer de opdracht aan dess Kirstins geven voor de complete inrichting van onze Coffee Experience in Deventer en Scheveningen.
De reden van het geven van deze opdracht is de ervaring met Kirstin: haar tomeloze energie, inzet en kijk op ruimte, kleuren en sfeer.
De uiteindelijke uitwerking van het totale ontwerp heeft ons, maar vooral de klanten, aangenaam verrast.
Zavor Coffee Experience kijkt weer uit naar een goede, vruchtbare maar vooral prettige samenwerking met dess Kirstins.”

Hout van Hout Oldenzaal:
“Kirstin denkt altijd out of the box met de inrichting van het (nieuwe) huis van de klanten.
Leuke, verfrissende ideeën met respect voor de smaak en stijl van haar klanten. Door haar inlevingsvermogen, kritische & deskundige blik en goede ideeën & inzichten, krijgen haar klanten een sfeervolle inrichting, volledig naar hun wens. Met haar ontwerp en praktische tips maakt zij elke klant keer op keer enthousiast.
Een echte aanrader om Kirstin bij het gehele proces te betrekken; zij houdt het overzicht en coördineert van A tot Z. De gedegenheid en betrouwbaarheid maken het een groot plezier om met haar samen te mogen werken.”

INK Interiors is o.a. werkzaam geweest in:
Aalsmeer – Abcoude – Aerdenhout – Almere – Amersfoort – Amsterdam – Amstelveen – Apeldoorn – Baarn – Blaricum – Bloemendaal – Buitenveldert – Bussum – Delden – Deventer – Diemen – Enschede – Haaksbergen – Haarlem – Hilversum – Hoofddorp – IJburg – Katwijk – Laren – Leiden – Lexmond – Lisse – Muiden – Muiderberg  – Naarden – Nieuwegein – Nieuw Sloten – Nijverdal – Noordwijk – Noordwijkerhout – Oegstgeest – Oostzaan – Ouderkerk – Sassenheim – Uithoorn – Valkenburg – Vlaardingen – Voorhout – Wassenaar – Weesp – Zaandam – Zuidas Amsterdam

Graag contact met een voorgaande klant? Klik dan hier.
INK Interiors brengt jullie dan met elkaar in contact.

volgende project