Portfolios

From Identity to Interior
Ieder mens is bijzonder en heeft z’n eigen persoonlijkheid. Daarom kiezen klanten voor INK Interiors; de weerspiegeling van hun identiteit vinden zij terug in de unieke interieurontwerpen. En dit, ongeacht de grootte van het project.

Interieurontwerp kantoorpand

Een mooi project voor Vera Welker Makelaars. De opdracht was een statisch jaren 30 kantoorpand een huiselijke sfeer geven, met een moderne knipoog. Hiervoor is dus een compleet interieurontwerp gemaakt en is er meegedacht met bouwkundige zaken en interieurmaatwerk. Daarnaast is alles afgestijld met de diverse meubels en accessoires.

bekijk dit project

Read more

Interieuradvies nieuwbouwhuis

Voor de perfecte afstemming tussen kleuren en materialen moet er goed doordacht interieuradviesplan komen. Is dit er niet, dan zal er geen eenheid ontstaan en voelt een ruimte niet prettig, niet sfeervol en saai. Voor dit project moest er worden meegedacht met alle kleur– en materiaalkeuzes. Hiervoor is een compleet adviesplan opgesteld, waarmee de klant richting leveranciers kon gaan.

bekijk dit project

interieurontwerp kleuradvies

Read more

Ontwerp & totaalproject nieuwbouwhuis

Mooie samenwerking met architect; compleet interieurontwerp voor dit nieuwbouwproject. Meegedacht met de volledige inrichting: indeling, keuken, badkamer en interieurmaatwerk. Tevens geadviseerd bij het kiezen van een Faber haard, deuren, deurbeslag, meubilair, armaturen, materialisering en kleuren.

bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp nieuwbouwhuis

Volledig interieurontwerp voor nieuwbouwhuis; meedenken, adviseren, uitzoeken van het totaalplan. Daarnaast aankoopbegeleiding bij meubilair en raamdecoratie.

bekijk dit project

Read more

Reacties & Aanbevelingen

INK Interiors, of beter gezegd Kirstin, weet waarvoor zij staat, maar natuurlijk is het altijd fijn om feedback van klanten, opdrachtgevers, samenwerkende partijen en/of leveranciers te ontvangen. Wil je ook iets kwijt?

Mail dit dan naar info@inkinteriors.nl

bekijk hier diverse feedbacks

Read more

3D Visualisatie

Een verbouwing, de aankoop van nieuwbouw, de verkoop van gedateerd vastgoed. Het kan best lastig zijn om de mogelijkheden van een pand te (laten) zien. 3D visualisaties zijn dan de perfecte uitkomst; deze showen namelijk alle opties en impressies van een interieur.

bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp zakelijk i.s.m. architect

Interieurontwerp, samen met Roest Architectuur, voor crematorium en uitvaartcentrum in Zwijndrecht.
Tevens samenwerking met aannemer, interieurmaatwerkbedrijf en verlichtingsexpert

bekijk dit project

Read more

Interieurconcept

Volledig interieurconcept voor monumentaal huis. Hiervoor een totaalplan gemaakt, met uiteraard respect voor de architectonische elementen van het object.

bekijk dit project

Read more

Interieuradvies & styling particulier

De vraag was: ons huidige interieur updaten met zowel bestaande meubels en verlichting, als nieuwe aankopen. Hiervoor is een meubel-, verlichting– en stylingsplan gemaakt. Uiteraard werd alles daarna gecoördineerd, op de plek gezet en afgestijld.

Fotografie: Karin Stoltenborg van Compleet Karin

bekijk dit project

Read more

Keukenontwerp / maatwerk

Niet een standaard ontwerp, bijzondere kleuren, volledig op maat? Dat wilden deze klant.
Niet de juiste materialen kunnen vinden in de keukenzaak? Daar liep deze klant tegen aan.
Voor hen werd een keuken ontworpen en vervolgens door een interieurbouwer gemaakt.

bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp monumentaal pand

Voor een prachtig monumentaal pand, samen met GAAV Architectural,  dit totaalproject mogen verzorgen.
Naast het maken van een interieurontwerp met respect voor de architectuur, stijl en vormgeving, ook een mooie
samenwerking gehad met de aannemer, het interieurmaatwerkbedrijf en de verlichtingsexpert.

bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp & maatwerk particulier

Interieurontwerp met maatwerkmeubel.
Daarnaast was de wens van de klant een tijdloos interieur samen te stellen en daarom is er gekozen voor mooi design meubilair.
In dit project samengewerkt met interieurmaatwerkbedrijf en verlichtingsexpert.

bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp nieuwbouw appartement

Van casco naar oplevering, van schets naar maatwerk. Voor deze woning is alles vanaf tekening ontworpen: keuken, badkamer, maatwerkkasten, maar ook unieke details als kastenwand woonkamer en roomdivider en werkplek. Een interieurontwerp waarin de identiteit van de bewoners zichtbaar is.

bekijk dit project

Read more

Interieuradvies nieuwbouwhuis

Interieuradvies- en styling. Kleuren, materialen, raambekleding, met alles moest meegedacht worden. Tot in de kleinste details.
De klant had vooral behoefte dat het overzicht bewaard werd en dat bij iedere keuze weer iemand meekeek en de juiste koers bleef bepalen. Alleen op die manier behoud je eenheid!

bekijk dit project

Read more

3D Interieurontwerp

Een interieurontwerp uitgewerkt in 3D wordt regelmatig ingezet. Vaak kunnen mensen zich geen voorstelling maken van het gecreëerde ontwerp. Hoe ziet ons nieuwbouwhuis er van binnen uit straks? Hoe gaan die kleuren samen? Wij willen een maatwerk keuken, maar waar starten wij? Hoe ziet de woonkamer er uiteindelijk uit? We willen een serre, maar hoe groot moet/kan die worden? Gaat die hoekbank wel passen bij ons? Een 3D interieurontwerp is dan een mooi middel om te visualiseren en antwoord te geven op alle vragen.

bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp zakelijk i.s.m. architect

Interieuradviesplan, samen met Schoots Architecten, voor een uitvaartcentrum en crematorium in Rotterdam. Voor dit project is tevens gebruikt gemaakt van bestaande items, welke in het nieuwe concept zijn toegepast.

bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp restaurant

De vraag van restaurant Punto Pasta was: herinrichten met bestaand meubilair en een gering budget voor nieuw. Daarnaast moet het interieur niet te klinisch aanvoelen, maar gezellig en huiselijk. Een interieurontwerp met een nieuwe indeling en tevens een meubelplan en materiaal-/kleurplan, heeft ervoor gezorgd dat de juiste richting werd bepaald. Uiteindelijk is ook de afstyling meegenomen, met als eindresultaat is een fijne sfeer grotendeels gebaseerd op de bestaande inrichting. En niet onbelangrijk: het bewaken van het budget.

bekijk dit project

Read more

Inrichtings- en Stylingsadvies zakelijk

De vraag aan dess Kirstins was om een inrichting, stijl en sfeer te creëren die aansluit bij de architectuur van het gebouw en haar verschillende functies. Naast horeca- en vergadergelegenheid biedt het pand ruimte voor trainingen en workshops. Tevens dient het als aula ten behoeve van uitvaarten. Een mooie uitdaging was het paviljoen in Ugchelen, een locatie met diverse functies.

bekijk dit project

Read more

Blauwdruk & Interieurconcept

De vraag vanuit Monuta Uitvaartzorg was het creëren van een concept voor een geheel nieuw interieur, welke uitgerold kon worden in alle vestigingen. Hiervoor heeft Interieurstudio dess Kirstins een blauwdruk ontworpen. Het eerste pand welke hiermee uitgevoerd is, is prachtige oude koetshuis Nijenheim in Zeist (2016).

Bekijk dit project

Read more

Interieurontwerp & Styling kantoorpand

De identiteit van dit bedrijf (Nubix) moest je terug kunnen zien in het interieur. Hiervoor is een concept ontworpen waar iedereen zich in kon vinden en welke is uitgerold in alle keuzes van kleuren, materialen, stijl en sfeer. Ook de laatste afstyling is uitgevoerd, zodat het totaalplaatje klopt.

bekijk dit project

interieurontwerp

Read more

Inrichting stand

Ontwerp voor KeraKoll (vloer- en wandafwerking) stand in het ETC Design Center samen met Dagmar Sommer / TopInterieurOntwerpers
Samenstelling van kleuren, materialen, verlichting en inrichtingselementen

bekijk dit project

Read more